Atentie Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Continuarea navigatiei presupune acceptul folosirii cookie-urilor!
OK

Liberator

Liberator

Liberator este un brand de jucarii sexuale care s-a remarcat prin zona inedita pe care a abordat-o inca de la inceput si anume mobilierul pentru sex. Daca vrei sa obtii exact acele pozitii complicate pe care le vezi doar in fimele pentru adulti poti sa alegi mobilier pentru sex si vei vedea cat este de usor sa schimbi pozitiile si sa incerci si altceva decat misionarul care, practicata in mod repetat poate deveni o pozitie banala si plictisitoare.

De asemenea, jucariile oferite de Liberator iti permite sa montezi pe ele diverse jucarii sexuale pentru a le putea folosi mai usor asa cum se intampla si in cazul jucariilor sexuale Fleshlight. Mobilierul pentru sex oferit de Liberator este realizat din materiale de calitate si vor ramane alaturi pentru mult timp astfel incat sa le folosesti atunci cand ai nevoie de ceva nou si iesit din tipare, in intimitate sau alaturi de un partener sau partenera.

Nu exista produse in aceasta sectiune