Vibrator Vaginal Roae

Produs Original info
1780
589  Lei
+

Descriere

Un design frumos, senzual care iti taie respiratia. Roae Violet/ Black este cel mai romatic si mai modern vibrator la ora acuala! Vibratorul are o dimensiune adecvata si eficienta. De fapt, vibratoarele care se afla in momentul de fata pe piata nu sunt concepute pentru a fi utilizate de persoane incepatoare. Dar nu, acesta nu este si cazul lui Roae, el a fost proiectat atat pentru utilizatoarele incepatoare, cat si pentru cele mai experimentate, astfel ca acestea sa se poate bucura de o placere absoluta. Analizand indeaproape linia interioara a corpului, Zini a reusit sa obtina un unghi de 23,5 grade, astfel incat dispozitivul sa poata fi introdus in vagin cat mai mult si intr-o maniera cat mai senzuala si naturala. Toate produsele Zini au fost proiectate cu grija, astfel incat sa stimuleze diferite zone erogene: punctul G, clitorisul, interiorul vaginului, labiile.

Specialistii ZINI au reusit sa dea o forma revolutionara dorintei dumneavoastra de a va simti adorata. Zini este magic, capabil sa va indeplineasca pana si cele mai ascunse fantezii, fiind un fel de lampa magica a lui Aladin.

Conceptul constructiei

Curbura: Zini este un vibrator ergonomic cu o linie ondulata intr-o forma unica astfel incat sa stimuleze chiar si cele mai sensibile zone

Sic: Zini se afla in cautarea armoniei sofisticate, care impreuna cu tandretea si placerea intensa, va ofera o senzatie uluitoare

Culoare: culorile cat mai variate ale vibratoarelor Zini se potrivesc cu stilul unic al fiecarei doamne

Interfata: doar cu 3 butoane, veti putea controla toate functiile aparatului

1. Sporeste viteza vibratiilor/ schimba urmatorul mod de vibratie. 2. Schimba viteza vibratiilor/ schimba in alt mod de vibratie. 3. Reduce viteza vibratiilor/ schimba in modul anterior. Lumina senzuala a LED-ului va permite un control si mai bun chiar si in intuneric. Pentru utilizatorii care sunt legati la ochi, dispozitivul este si mai usor de utilizat datorita butoanelor convexe si concave. Nu va faceti griji ca l-ati putea scapa pe jos. ZINI se potriveste perfect in mana dvs.! Prin operarea sincronica a butonului, utilizatorii pot controla diverse functii ale vibratiilor: mod turbo, mod aleatoriu si mod calatorie.

Materiale: silicon negru, PC ABS

Dimensiuni: 195 (L) x 32 (W) x 35 (D) mm

Greutate: 250 g

Frecventa (MAX): 160 Hz/s

Numarul intensitatilor: 5

Numarul pulsatiilor: 10

Nivelul sunetului : <49dB

Tipul bateriei: Li-ion

Voltaj: 100 ~ 240V

Timp de incarcare : 4 h

Frecventa: 50-60 Hz

Rezistenta la stropii de apa, poate fi curatat sub jet de apa sau cu o carpa umeda.

Ce contine pachetul:

- Vibratorul, incarcator, saculet de depozitare, manual de utilizare.

Nota: Deoarece vibratorul este livrat in modul calatorie, acesta va trebui, ca inainte de utilizare, sa fie deblocat. Va rugam sa cititi instructiunile de utilizare inainte de a face asta.

Opinii

Nici o postare găsită

Adauga un review

Transport

  • Gratuit prin posta romana
  • Ambalaj neutru (cutie maron)
  • Livrare prin posta sau curier
  • Confidential si discret

Modalitati de plata

  • Plata la livrare
  • Plata prin transfer bancar

Avantajele tale

  • Garantie produse: 2 ani
  • 14 zile de retur gratuit
  • Consultanta gratuita
  • Satisfactia clientilor 9.5/10