Atentie Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Continuarea navigatiei presupune acceptul folosirii cookie-urilor!
OK

Androextender

Produs Original info
1063
629  Lei
+

Descriere

Dispozitivul de marire a penisului Androextender este bazat pe acelasi principiu de tractiune si ofera aceleasi rezultate uimitoare de marire a penisului pe care le-ati asteptat de la accesoriile pentru sexul masculin din gama Andropenis. Dar pentru ca acest produs in mod special este confectionat din materiale medicale mai usoare si vine intr-un pachet mai simplist, il veti gasi ca fiind un produs mai accesibil, cu rezultate de inceput la fel de eficiente. Cerinte pentru utilizator: penisul dvs. trebuie sa aiba cel putin 8 cm in erectie. Trebuie sa aveti intre 18 si 65 de ani. Desigur, trebuie sa aveti dorinta de a va mari lungimea si circumferinta penisului.

Specificatii tehnice: Arborii metalici ai Androextender-ului sunt confectionati din aluminiu chirurgical.

Cum se foloseste: Andropenis trebuie folosit pe penisul in starea flasca. Produsul poate fi folosit de 4 pana la 9 ori pe zi, luand o pauza atunci cand este nevoie. Rezultatele sunt vizibile dupa prima luna si jumatate de tratament. La inceput veti observa o usoara ingrosare a penisului, apoi o crestere in lungime care va fi mai evidenta in starea flasa si ulterior, mai tarziu, in erectie. Veti obtine o crestere estimata de 0.2 inch (0,5 cm) pe luna. Aceste rezultate se acumuleaza, iar odata ce ati finalizat tratamentul, ele sunt permanente. Acesta poate poate fi cu usurinta purtat si scos. Este foarte discret si confortabl, poate fi purtat cand mergeti, stati in picioare sau pe scaun.

Androcomfort Band: 2 unitati

Androtop pentru Androcomfort Band: 2 unitati

Androring: 2 unitati

Instructiuni pe CD in 27 limbi pentru utilizare pe calculator. Instructiuni in format print in 8 limbi. Ghid rapid „100 Sfaturi despre sex" si un eBook gratuit.

Accesorii: https://www.loveisland.ro/jucarii-sexuale-barbati/...

Video:Attachments

Ghid de folosire (Ghid_de_folosire.pdf, 729 Kb) [Descarcare]

Opinii

Nici o postare găsită

Adauga un review

Transport

  • Gratuit prin posta romana
  • Ambalaj neutru (cutie maron)
  • Livrare prin posta sau curier
  • Confidential si discret

Modalitati de plata

  • Plata la livrare
  • Plata prin transfer bancar

Avantajele tale

  • Garantie produse: 2 ani
  • 14 zile de retur gratuit
  • Consultanta gratuita
  • Satisfactia clientilor 9.5/10