Sex Shop Online Bucuresti: Love Island - Tel: 0752 270 222

Top menu

Salvati 7%
marirea penisului

Gold Standard


Pret vechi: 1.399  Lei  

1.299  Lei

Discount: 100  Lei (7%)
1280
+

Jes-Extender este un produs de marire al penisului fara a fi nevoie de o interventie chirurgicala si care foloseste intinderea blanda a acestui muschi pentru ca penisul dumneavoastra sa devina in mod natural mai mare - atat in lungime cat si in latime.

Operatia de alungire este o tehnica aprobata din punct de vedere clinic si care garanteaza o marire a dimensiunii penisului dumneavoastra, prin ajutarea capacitatii naturale a corpului uman de a se modifica si dezvolta in urma unei influente fizice. Daca o anumita parte a corpului este expusa unei alungiri constante, celulele din zona respectiva incep sa se divizeze si sa se multiplice, sporind astfel masa tesutului celular. Au fost vandute mai bine de 250.000 de seturi Jes Extender in intreaga lume.

Cu setul Male Edge penis enlarge, o crestere a penisului este garantata. Studiile arata ca barbatii care folosesc Male Edge au inregistrat o marire a dimensiunii penisului cu 28 % in lungime si cu 19 % in circumferinta.

Confortabil, accesibil ca pret si recomandat de medici din intreaga lume, setul Male Edge este produsul cu numarul unu, dedicat barbatilor care cauta sa isi mareasca penisul cu cativa centimetri.

Capacitatea acestor dispozitive de a mari dimensiunea penisului dumneavoastra este certificata medical. De fapt, ele sunt recomandate de un numar mare de medici de top.

Materiale folosite:
- strat de aur de 24 karate

Produsul este livrat intr-o cutie luxoasa din lemn de mahon.