Hydromax 7

Produs Original info
1096
589  Lei
+

Descriere

Prezentarea noului concept revolutionar pentru cresterea penisului.

Bathmate Hydromax X30 este cea mai noua inventie bazata pe hidro-tehnologie, pentru sanatatea si dezvoltarea penisului. Are aceleasi functii ca si Bathmate Hecules, plus multe altele. Hydromax genereaza cu 35% mai multa forta de aspiratie decat Bathmate, multumita noului si unicului sistem de pompare Bellows, oferindu-va o crestere mai buna si mai rapida.

Sistemul Bellows incorporeaza acum un burduf mai moale, suport confortabil complet de tip inel, pentru reducerea presiunii si cresterea confortului resimtit la nivelul zonei penisului si a testiculelor. In plus, ca bonus, sistemul se poate demonta, pentru o curatare usoara. Noile caracteristici ale axului Bellows permit o rotatie de 360 de grade, pentru un camp vizual complet, plus optiune pentru unghi inclinat pentru o eficienta optima atunci cand este folosit sub dus sau in timpul unei bai - sau cand folositi uimitorul sistem de tip inel de la Hydromax.

Noul sistem al valvei de blocare permite montarea acestuia cu o singura mana in dus, pentru o mai usoara utilizare si pozitionare a pompei de catre dvs. Un nou sistem de masurare si ghidare care va ofera o imagine mai imbunatatita, plus texturi superioare si inferioare prezente pe tubul de vacuum pentru un control si o aderenta mai bune. Marimea burdufului intern a crescut, iar numarul de canale a fost redus pentru a permite o crestere mai rapida si mai impresionanta a penisului.

Asigurarea calitatii pentru dvs: Hydromax este produs in propria fabrica Bathmates in Regatul Unit si toate partile sunt fabricate din materiale de cea mai inalta calitate, modelate dupa specificatii si tolerante exacte, conform caietelor de sarcini. Pompele Hydromax si componentele acestora suporta teste riguroase in propriile laboratoare de test ale Bathmates si sunt concepute pentru 100.000 cicluri de utilizare, echivalentul a trei ani de utilizare normala. Hydromax si noile sale caracteristici in materie de design sunt protejate prin brevetele internationale, inregistrari ale designului si ale marcii. Hydromax este cu adevarat cel mai nou sistem de tipul hydropump!

Greutate: 297g

Cicumferinta maxima a penisului cu inelul de confort: 17,7 cm

Latimea maxima a penisului cu inelul de confort: 5,3 cm

Lungimea maxima a penisului: 25,4 cm

Max. vacuum: -0.55 bari

Opinii

Nici o postare găsită

Adauga un review

Transport

  • Gratuit prin posta romana
  • Ambalaj neutru (cutie maron)
  • Livrare prin posta sau curier
  • Confidential si discret

Modalitati de plata

  • Plata la livrare
  • Plata prin transfer bancar

Avantajele tale

  • Garantie produse: 2 ani
  • 14 zile de retur gratuit
  • Consultanta gratuita
  • Satisfactia clientilor 9.5/10

Clientii care au cumparat acest produs au mai achizitionat si: