Hydromax 9

Produs Original info
2117
759  Lei
+

Descriere

Hydromax 9 de la Bathmate foloseste hidro-tehnologia de ultima generatie pentru marirea penisului si mentinerea sanatatii acestuia. Este cu 15% mai mare decat Hydromax 5 si ofera toate beneficiile lui X30 si chiar mai mult.

Hydromax genereaza cu peste 35% mai multa forta de aspirare decat Bathmate datorita designului sau unic, nou conceput a sistemului Bellows Pump, oferindu-va rezultate mai bune, mai repede.

Sistemul Bellows incorporeaza acum o etansare moale, inel pentru confort care ofera suport pentru a va oferi o reducere a presiunii si mai mult confort in jurul bazei penisului si regiunii testiculelor. Drept bonus, sistemul este detasabil pentru a facilitate utilizarea si curatarea.

Noua caracteristica Swivel Bellows (burduf pivotant) va ofera o rotatie completa de 360 de grade pentru a urmari in interiorul dispozitivului plus optiunea de schimbare a unghiului inclinat pentru eficacitate optima atunci cand este folosit in cada sau la dus, sau atunci cand folositi noul sistem cu inel pentru placere Hydromax.

Noul sistem Super Flow Latch Valve (super dispozitivul de blocare a supapei) va permite sa umpleti dispozitivul la dus cu o singura mana, facilitand utilizarea si pozitionarea hidropompei.

Noua scala metrica-imperiala de masurare va ofera o zona pentru vizionare imbunatatita, plus puntile superioare si inferioare ale tubului de aspirare pentru o prindere si un control mai bune.

Dimensiunea burdufului interior a fost marit, iar numarul zonelor intortocheate a fost redus pentru a va permite sa obtineti o expansiune mai impresionanta a circumferintei.

Garantia calitatii:

Hydromax este produs in fabrica proprie Bathmate din Marea Britanie, iar toate componentele sunt realizate din materiale de inalta calitate si modelate dupa specificatii exacte si grade de toleranta. Pompele Hydromax si componentele acestora sunt supuse unor testari riguroase in laboratoarele de testare Bathmate si parcurg de regula 100.000 de cicluri de utilizare, echivalentul a 3 ani de utilizare normala.

Hydromax si noile sale caracteristici sunt protejate de brevete la nivel mondial, inregistrari de proiectare si marci inregistrate.

Hydromax este cu adevarat o hidropompa de ultima generatie!

Greutate: 434g

Circumferinta maxima penis cu inel confort: 20,3 cm

Diametru maxim penis cu inel confort: 6,3 cm

Lungime maxima penis: 27,9 cm

Presiune maxima apa: - 0,55 bari

Opinii

Nici o postare găsită

Adauga un review

Transport

  • Gratuit prin posta romana
  • Ambalaj neutru (cutie maron)
  • Livrare prin posta sau curier
  • Confidential si discret

Modalitati de plata

  • Plata la livrare
  • Plata prin transfer bancar

Avantajele tale

  • Garantie produse: 2 ani
  • 14 zile de retur gratuit
  • Consultanta gratuita
  • Satisfactia clientilor 9.5/10

Clientii care au cumparat acest produs au mai achizitionat si: