Sex Shop Online Bucuresti: Love Island - Tel: 0752 270 222 (Luni - Vineri, 9:00-19:00)

Top menu

Afrodisiace femei

Mmm... placere si mai intensa!

Iti doresti ceva nou? Bucura-te acum, impreuna cu partenerul tau, de o seara romantica plina de pasiune și de senzatii inedite. Incearca diferite tipuri de afrodisiace femei potrivite oricarei dorinte. Poti incepe cu ceva usor si senzual, cum ar fi un lip gloss care lasa buzele moi, catifelate, reci ca gheata sau fierbinti ca focul, asta cu siguranta il va innebuni pe partenerul tau și îți va satisface toate dorintele. De asemenea, poti incerca diferite creme si balsamuri pentru orgasme explozive, dar și parfumuri speciale cu arome incitante.

Simte placerea la cote maxime! Experimenteaza ceva nou in fiecare zi. Testeaza aceste afrodisiace si descopera senzatii pe care nu le-ai mai trait pana acum! Afrodisiacele sunt perfecte daca iti doresti sa iesi din monotonie si sa incerci ceva nou si incitant. Formulele noastre de lotiuni cu feromoni si de geluri pentru vagin ca vor face sa va simtiti extrem de bine. Incercati afrodisiacele noastre pentru femei daca va doriti orgasme intense si inedite!

Incearca-le pe toate acum si simte placerea la cote maxime. Descopera intreaga colectie de afrodisiace femei doar pe LoveIsland.ro ! Fie ca alegi seturi sau nu, aceste produse te vor face sa simti placerea profunda a unui orgasm de neuitat.