Atentie Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Continuarea navigatiei presupune acceptul folosirii cookie-urilor!
OK

FiFi Rabbit Vibrator Purple

Produs Original info
1272
589  Lei
+

Descriere

FiFi este un vibrator clasic in stil rabbit. Atat de moale precum catifeaua si cu un design perfect conturat, aceasta jucarie de lux ofera stimulare clitoridiana si interna, ambele in mod simultan, dar cu vibratii si miscari diferite. Vibratorul FiFi dispune de 3 puncte de vibratie care ofera o placere unica atat in zona axului, cat si zona ambelor urechiuse ferme, dar flexibile ale dispozitivului. Diferite senzatii de vibratie se fac simtite datorita celor 3 motorase, astfel ca aveti posibilitate de a alterna cele 5 niveluri ale intensitatii, facandu-l pe FiFi vibratorul perfect pentru o placere personalizata.

FiFi este ideal atat pentru o stimulare clitoridiana, dar si pentru o explorare interna profunda, ducandu-va de la o excitare blanda, la un orgasm intens si de senzatie. Incercati sa va mangaiati cu gingasie clitorisul dumneavoastra cu varful vibrator al lui FiFi inainte de a-l utiliza pentru a obtine o placere completa, astfel momentul de fericire absoluta va fi prelungit, iar dvs. va veti simti ca urcati pe cele mai inalte culmi ale extazului. Urechiusele flexibile ale vibratorului FiFi va imbratiseaza clitorisul, indiferent de forma corpului dvs., deoarece sunt elastice si usor adaptabile. Apoi, le puteti misca intr-o maniera cat mai delicata pentru a explora o stimulare clitoridiana directa sau indirecta, sau rotiti jucaria de jur imprejur pentru a va bucura de vibratiile senzuale ale urechiuselor pe toata zona labiilor. Cu 5 niveluri ale intensitatii vibratiilor si 5 tipuri diferite ale modului de vibratie, vibratorul FiFi vine cu setari uluitoare, diferite pentru fiecare fantezie avuta - tot ce trebuie sa faceti este sa le experimentati pe toate si sa descoperiti care sunt vibratiile care va ofera cea mai mare placere. Sa nu uitati nici de lubrifiant! Je Joue recomanda utilizarea unuia pe baza de apa indiferent de jucaria aleasa, doar sa va puteti bucura de o experienta rafinata si innebunitoare.

Caracteristici:

- vibratorul este fabricat 100% din silicon moale, aprobat de FDA, care nu irita pielea

- 100% impermeabil

- complet reincarcabil prin clema magnetica cu design unic

- poate fi ajustat pentru un murmur bland sau pentru momente intense si puternice

- 5 moduri diferite de vibratie

- nu face zgomot

- cu 2 ore de incarcare veti primi 2 ore de placere

Opinii

Nici o postare găsită

Adauga un review

Transport

  • Gratuit prin posta romana
  • Ambalaj neutru (cutie maron)
  • Livrare prin posta sau curier
  • Confidential si discret

Modalitati de plata

  • Plata la livrare
  • Plata prin transfer bancar

Avantajele tale

  • Garantie produse: 2 ani
  • 14 zile de retur gratuit
  • Consultanta gratuita
  • Satisfactia clientilor 9.5/10