Atentie Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Continuarea navigatiei presupune acceptul folosirii cookie-urilor!
OK

5 teme sexuale pe care sa le discuti cu un partener nou

26 Februarie 2020
de catre

Inceputul unei noi relatii este, de obicei, asemanator cu mersul pe coji de oua, deoarece cuplurile se lupta pentru a gasi un subiect de discutie. Din acest motiv, majoritatea oamenilor se feresc sa vorbeasca despre subiecte sensibile precum viata lor sexuala. Desi vi se poate parea potrivit sa va indepartati de astfel de subiecte, iata cinci subiecte pe care ar trebui sa le acoperiti, astfel incat sa minimizati sansele unui moment incomod in dormitor.


O comunicare buna este esentiala pentru o relatie pe masura, totusi aspectele care tin de sex par adesea dificil de comunicat cu partenerul, chiar si in relatiile pe termen lung. Acest lucru se intampla in ciuda faptului ca sexul si sexualitatea sunt filtrate in viata noastra sub diverse forme, cum ar fi prin reclame. Pe masura ce oamenii se cunosc reciproc la inceputul unei relatii noi, cunoasterea dorintelor, preferintelor si trecutului sexual al celuilalt este foarte importanta. Acesta ajuta relatia sa inceapa pe piciorul drept atunci cand vine vorba de problemele in pat.

Datorita diferentelor de credinte sau a modului in care oamenii sunt crescuti, exista o varietate de opinii asupra oricarui subiect legat de sex si este important sa stabiliti care sunt inclinatiile sexuale ale partenerului dvs. printr-o conversatie onesta, dar care sa nu se transforme intr-un interogatoriu. Ar trebui, de asemenea, sa se faca intr-un mediu confortabil si nu inainte de sex, deoarece va crea presiune pentru a oferi ceea ce isi doreste partenerul, dar nici dupa sex, intrucat ar putea veni ca o critica.

Istoric sexual si planuri de viitor

Este important sa cunoastem istoricul sexual al unui partener nou, cum ar fi numarul partenerilor pe care i-au avut, genurile lor si orice istoric de boli cu transmitere sexuala (BTS). In cazul in care partenerul dumneavoastra are un istoric de BTS, este important sa va testati impreuna si sa incepeti relatia fara temeri.

Secretele sexuale

Pentru a avea o relatie buna, cuplurile ar trebui sa fie deschise cu privire la secretele care pot interfera cu viata lor sexuala sau relatia in ansamblu. Un exemplu este daca o persoana a trecut printr-o forma de trauma sexuala sau abuz in viata ei, cum ar fi violul si poate fi inca reticenta vis-a-vis de sex. Intr-un astfel de caz, cuplul poate solicita servicii de consiliere din partea unui profesionist. Alte persoane pot gasi, de asemenea, anumite acte sexuale revoltatoare, dar pot face acest lucru pentru a-si multumi partenerul, insa sexul ar trebui sa fie placut pentru amandoi. Este prudent sa-ti faci partenerul constient de disconfortul tau, astfel incat sa te asiguri ca fie evitati astfel de acte, fie gasiti un teren de mijloc.

Timpul preferat pentru a face sex

Partenerul tau poate fi o persoana care nu doarme noaptea si ar putea sa iti creeze un disconfort atunci cand se gandeste la sex la 3 dimineata, deci ar trebui sa discutati toate aceste aspecte. Acest lucru nu inseamna neaparat ca trebuie sa veniti cu un program sau un calendar sexual, scopul este pur si simplu sa ajungeti la un compromis, care vi se potriveste amandurora.

Fetisuri, dorinte si preferinte sexuale

Atunci cand oamenii se gandesc la sex, de cele mai multe ori vizualizeaza sexul vaginal, totusi preferintele sexuale si nemultumirile care se desfasoara sunt cu spectru larg: de la sex oral la jocuri de rol pana la anumite fetisuri. Exista lucruri pe care ti le doresti in pat, si lucruri pe care nici nu le-ai avea in vedere in timp ce anumite aspecte raman intr-o zona cenusie. Dar ce se intampla cand partenerul iti cere ceva ce ti se pare iesit din comun sau ceva despre care nu ai auzit niciodata? Pentru a evita stanjeneala, este important sa discutati in prealabil astfel de nevoi intime pentru a clarifica limitele.

Sanatate sexuala

Acest subiect este mai larg si nu se refera doar la bolile cu transmitere sexuala. Acesta acopera, de asemenea, alte conditii de sanatate pe care oricare dintre voi le-ar putea avea, care va pot afecta viata sexuala intr-un fel. Exemple de astfel de afectiuni sunt disfunctia erectila sau boala Peyronie pentru barbati sau pentru femei vaginismul. Exista, de asemenea, dispareunie, care se refera la actul sexual dificil sau dureros. Aceste afectiuni trebuie tratate pentru ca sexul sa fie placut.

Pret 799  Lei
Pret 729  Lei
Pret 399  Lei
Salvati 10%
Pret 134  Lei
Discount: 15  Lei (10%)
Pret 109  Lei


Pareri si comentarii

Nici o postare găsită

Postare noua

Ultimele articole din blog Ultimele articole din blog