Atentie Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Continuarea navigatiei presupune acceptul folosirii cookie-urilor!
OK

Domi Lovense Mini Wand Vibrator

Produs Original info
1941
529  Lei
+

Descriere

COMENZILE SE EXPEDIAZA LUNI SI VOR AJUNGE MARTI, 22 ianuarie 2018.

Domi este un vibrator miniwand foarte puternic. In ciuda faptului ca este jumatate ca marime fata de ceilalti competitori, tehnologia capului sau rotativ face ca Domi sa fie puternic fara a avea o anumite dimensiune. Controlabil prin aplicatie indiferent de distanta cu posibilitatea de a alege si de a crea vibratii, poti chiar sa il sincronizezi cu muzica ta preferata. Daca doriti sa nu folositi telefonul, se poate comanda LOVENSE Bluetooth USB.

Se foloseste in acelasi mod ca si Lush Lovense.

Buy together

PACHET: Domi + Adaptor

Foloseste adaptorul Lovense Bluetooth USB pentru a realiza direct conexiunea lui Domi la site-urile de video chat. Practic, nu mai este nevoie de folosirea telefonului.

Preț de listă 608  Lei
Oferta noastra: 598  Lei

PACHET: Domi + Lubrifiant baza Apa + Curatare

+
1 x 59  Lei 49  Lei
+
1 x 49  Lei 39  Lei

Pentru o folosire mai placuta recomandam folosirea unui lubrifiant de calitate pe baza de apa (impreuna cu jucariile erotice din silicon nu se foloseste lubrifiant pe baza de silicon pentru ca pot strica invelisul acesteia) si o solutie pentru curatarea. Igiena este foarte importanta si, de asemenea, recomandam curatarea produsului dupa fiecare utilizare.

Preț de listă 637  Lei
Oferta noastra: 617  Lei

Opinii

Nici o postare găsită

Adauga un review

Transport

  • Gratuit in Romania
  • Livrare prin posta sau curier

Modalitati de plata

  • Plata la livrare

Avantajele tale

  • Garantie produse: 2 ani
  • 14 zile de retur gratuit
  • Satisfactia clientilor 9.5/10