Atentie Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Continuarea navigatiei presupune acceptul folosirii cookie-urilor!
OK

De ce sa folosesti jucarii sexuale cand faci videochat?

11 Aprilie 2019
de catre

La inceputul anilor 1900, cu mult inainte de internet, a fost inventat primul vibrator. Acel vibrator era o masina bruta si eficienta, dar nu fusese proiectat tinand cont de particularitatile corpului feminin. Din fericire, recunoasterea indelungata a sexualitatii feminine, alaturi de progresele epice in tehnologie, a contribuit la formarea viitorului jucariilor sexuale. In 1975, Ted Nelson a inventat termenul teledildonics, care se refera la „sexul cu sentimente reale de atingere, care sunt transmise prin intermediul calculatoarelor conectate la internet". De atunci, au fost inventate o varietate de jucarii sexuale interactive, fiecare fiind mai evoluat decat precedentele.


Jucariile sexuale interactive pot castiga interesul partenerului de pe web

In timp ce jucariile interactive sexuale au avut parte de multa publicitate atunci cand vine vorba despre abilitatea lor de a se conecta cu partenerii la distante mari - sau faptul ca mai nou ofera si facilitati VR, au castigat rapid un loc important in domeniul videochat. De fapt, jucariile interactive au devenit rapid un instrument de „vis" al modelelor de videochat, pentru ca permit spectatorilor sa interactioneze cu modelele lor preferate in timp real. In timp ce jucariile sexuale se transforma in constiinta consumatorilor, modelele au adoptat deja cu entuziasm utilizarea jucariilor sexuale interactive din mai multe motive inclusiv datorita senzatiilor pe care acestea le pot genera.

Ideea de a controla de la distanta un vibrator este excitanta si interesanta totodata

In fiecare minut un numar urias de modele sunt online. Oricine intelege economia de baza stie ca aceasta oferta din ce in ce mai mare inseamna ca modelele trebuie sa gaseasca metode din ce in ce mai interesante pentru a tine clientii la camera. Fiecare trebuie sa-si creeze un brand personal si un mod care sa atraga clientii si sa ii transforme in clienti loiali.

Modelele care folosesc jucarii sexuale interactive se pot separa prin oferirea unui schimb virtual - dar foarte real - de placere intre spectator si model. Jucariile sexuale interactive sunt cea mai buna solutie pentru modelele care vor sa aiba succes garantat.

Cu ajutorul jucariilor sexuale modelele nu ofera doar spectacol; acestea ofera sansa ca spectatorii sa interactioneze la un nivel care se situeaza undeva intre un film erotic si o experienta reala. Astfel, modelele de videochat care utilizeaza jucarii sexuale interactive se diferentiaza de cele care nu fac asta. Folosirea jucariilor interactive a ajutat anumite modele sa iasa din anonimat.

Experienta unica pentru client

Pentru ca experienta clientului este unica acesta va reveni mai ales in momentul in care jucaria sexuala este foarte interactiva si ofera mai multe optiuni. Nu numai ca spectatorii se simt bine insa au avantajul de a o face pe ea sa se simta bine. Acest tip de interactiune virtuala duala este o fantezie pentru o multime de oameni. Si, in ceea ce priveste asigurarea unei emotii, este un pas de la a privi doar actiunea asa cum se intampla in trecut.

Pret 699  Lei
Pret 549  Lei
Salvati 2%
Pret 539  Lei
Discount: 10  Lei (2%)
Salvati 4%
Pret 519  Lei
Discount: 20  Lei (4%)

Mai multa distractie (pentru toata lumea)

Jucariile sexuale interactive implica o investitie la inceput insa rezultatele sunt fabuloase si merita clar fiecare ban cheltuit. Unul dintre cele mai apreciate aspecte despre jucariile interactive este ca le poti folosi pentru a-ti face camera de chat live sa fie un loc distractiv. Datorita designului luxos al produselor ele pot crea o atmosfera erotica. In plus, atunci cand modelul se distreaza, toata lumea se distreaza. Jucariile interactive garanteaza distractia intr-o camera. Posibilitatea de a te conecta si de a lasa spectatorii sa te faca sa te simti bine este speciala. Iar ei te pot face sa simti vibratiile de oriunde.

Mai multi bani

Daca banii castigati reprezinta atractia principala sau banii in numerar sunt doar o dovada dulce a succesului, jucariile interactive schimba cu adevarat jocul pentru modelele online. Inca de la inceput aceste jucarii au asigurat succesul. Spectatorii adesea intra in camerele de chat pentru a vedea ce fete au jucarii interactive. Daca ai una, esti automat mai atragatoare. In plus, intr-o lume in care marketingul din videochat este foarte intens, jucariile interactive reprezinta un instrument de marketing care nu se bazeaza pe regulile mereu schimbatoare utilizate de social media si alte site-uri de internet. Este destul de simplu sa le integrezi de fapt. Este vorba de a oferi si de a primi placere.

Acestea sunt doar cateva motive pentru care ar trebui sa incerci jucariile sexuale cand lucrezi ca model de videochat.


Pareri si comentarii

Nici o postare găsită

Postare noua

Ultimele articole din blog Ultimele articole din blog