Lelo Enigma

02 Noi 2021
de catre l Laur

Dintre toate lucrurile interesante care s-au întâmplat în lumea sălbatică și minunată a sextoy-urilor, inclusiv integrarea tehnologiei inteligente care ne acordă tot felul de sisteme de divertisment erotic interactiv, precum și noi opțiuni de relații sexuale la distanță, este cât de de-a dreptul futurist arată multe dintre aceste noi produse.


Bine, poate că este vorba doar de fetișul meu, dar, serios, aruncați o privire la noul vibrator sonic cu dublă acțiune Lelo Enigma de la mințile mărețe de la Lelo și spuneți-mi dacă nu vă evocă imagini perverse, desprinse direct din vreun roman științifico-fantastic din anii '70, cu un stil grozav și stilistic grozav?


Nu numai atât, dar pedigree-ul Lelo garantează că sub aspectul său futurist se ascunde o mecanică ultra-sofisticată și expertă, care îți va arunca în aer excitația sexuală până la lună și înapoi.

Așa că pune-ți centura pe jet pack, ia o pastilă de mâncare și setează-ți imaginația perversă la abur și rămâi cu mine pentru a pătrunde mai adânc în minunea erotică științifico-fantastică care este vibratorul Enigma de la Lelo.

Privind Enigma ca pe un fel de jucărie din 2525, care a căzut în mod misterios printr-o gaură temporală pentru a ateriza în 2012 în poala noastră, este ajutat de marketingul Lelo, deoarece pagina lor de produs este împroșcată în mod seducător cu modele argintii șchioape care se joacă într-un peisaj aparent extraterestru.

Chiar și fără ele, Enigma emană o vibrație cu siguranță futuristă. De asemenea, nu arată deloc așa cum te-ai aștepta să semene un vibrator pentru punctul G și clitoris. De fapt, mi-a luat ceva timp, plus consultarea aceleiași pagini de produs, pentru a avea măcar o idee despre cum ar trebui să fie folosit.

Nu că acesta ar fi un lucru rău, deoarece odată ce înțelegi cum funcționează Enigma, este ca și cum ai deschide ochii la realitatea că orice alt vibrator de tip dual ar trebui să folosească același design.

Enigma seamănă - și recunosc că îmi întinde puterea de descriere - cu un fel de cârlig, cu un capăt al său care reprezintă partea inserabilă, de stimulare a punctului G, iar cealaltă jumătate se învârte în jurul butonului micuț care este componenta sa de plăcere a clitorisului.

Jucăria nu se oprește aici, deoarece designul său continuă, de asemenea, să meargă în continuare pentru a forma un mâner curbat care găzduiește motoarele și electronica Enigma. Această ultimă parte are, de asemenea, o formă ergonomică pentru a fi confortabil de ținut în mână și a cărei culoare iridescentă de trandafir profund compensează frumos restul jucăriei de culoare negru mat.
Simțiți viitorul cu Enigma de la Lelo

Lumea de mâine se reflectă și în modul în care funcționează Enigma. În loc să folosească motoarele jucăriei pentru a crea vibrații, inginerii de la Lelo au adoptat o abordare diferită, hotărând să își trezească clienții prin folosirea motoarelor pentru a transmite vibrații sonice pulsatorii în punctul G și în părțile de stimulare a clitorisului din jucărie.

În acest fel, Enigma nu are acea senzație distinctă de mecanicitate care afectează adesea alte vibratoare - un nou sistem care oferă, de asemenea, utilizatorilor sentimentul că nu folosesc un dispozitiv, ci mai degrabă ceva ca o extensie a lor sau a unei alte persoane.

În ceea ce privește brațul Enigma pentru punctul G, creierele de la Lelo au lucrat pentru a-l face cât mai flexibil posibil pentru a le permite clienților lor să își poziționeze jucăria acolo unde va merge cel mai mult și excitant, bine.
Controlarea Enigma

Pe mânerul ergonomic al Enigma este amplasată schema de control cu trei butoane a jucăriei. Dacă sunteți familiarizați cu oricare dintre celelalte produse Lelo, dispunerea lor nu ar trebui să fie o surpriză.

Așezat între butoanele de intensitate - primul reducând și ultimul crescând - selectorul de mod, pe lângă oprirea sau oprirea jucăriei, parcurge ciclurile prin cele opt modele de vibrații pre-programate.

Deoarece Enigma nu este activată prin Bluetooth, asta este tot când vine vorba de controlul jucăriei. Așa cum am discutat anterior, acest lucru nu este o bifă în coloana de contra a Enigma, deoarece este mult mai bine pentru o companie să lase tehnologia inteligentă în afara unui produs decât să o introducă în mod necorespunzător sau atunci când nu este necesar.
Măsurarea Enigma - și din ce este făcută

Cu dimensiuni destul de respectabile, atât de mari încât s-ar putea să nu fie cea mai bună jucărie pe care să încerci să o bagi în ceva de genul unei sacoșe sau poșete, Enigma are 7,3 inci lungime, 3,9 inci lățime și 1,9 inci adâncime.

Engima este construită din silicon sigur pentru corp, în cazul în care este proiectată pentru a intra în contact cu o persoană sau pentru a fi introdusă în interiorul acesteia, și din plastic ABS pentru mâner.

Și, cu riscul de a mă repeta aici, este un gadget impresionant de frumos de avut la îndemână. Atât de mult încât, deși nu am configurația biologică necesară pentru a profita de vibratoarele sale sonice și de alte capacități de stimulare sexuală, îmi place să îl am în preajmă pentru că este atât de al naibii de frumos!

Încărcarea Enigma

În loc să utilizeze un sistem de încărcare magnetică, Lelo a optat pentru un conector încercat și dovedit pentru Enigma. Din nou, acest lucru nu este nimic apropiat de o notă automată în coloana de contra, deoarece acest tip de aranjament de încărcare rămâne în uz pe scară largă pentru un motiv excelent: funcționează foarte, foarte bine.

Cu toate acestea, ar fi fost interesant să vedem ceva mai aliniat cu impresionanța stilistică a Enigma. Poate o îmbunătățire pe care am putea să o vedem în următoarea actualizare a jucăriei?

Conform manualului Enigma, încărcarea completă a jucăriei durează aproximativ două ore pentru aceeași cantitate de timp de plăcere, ceea ce o plasează solid în intervalul acceptabil în comparație cu alte sextoy-uri.

De asemenea, are o caracteristică frumoasă, conform căreia, dacă este lăsată nesupravegheată timp de o oră, Enigma se oprește automat pentru a păstra durata de viață a bateriei. Apropo, acest lucru nu ar trebui să vă dezamăgească în viitor, deoarece Enigma se laudă cu o durată impresionantă de 90 de zile în standby.

Astfel, utilizatorii nu vor trebui să îl țină conectat la priză sau să verifice în permanență dacă este complet încărcat: o salvare absolută, deoarece, în ciuda faptului că este prevăzut cu o priză bine fixată, se pot întâmpla și se vor întâmpla accidente. Așadar, indiferent dacă cablul se desprinde cumva, dacă s-a încărcat timp de două ore, îl puteți lua, îl puteți porni și puteți să vă porniți oricât de mult doriți.

Curatare

Ca și alte jucării din silicon, Enigma trebuie curățat după utilizare cu o cantitate mică de săpun delicat de vase - sau, de preferință, o soluție special concepută pentru aceste tipuri de sextoys - cu apă caldă și apoi uscat cu o cârpă fără scame.

Deși Enigma este anunțat ca fiind 100% rezistent la apă, acest lucru nu înseamnă că îl puteți lua cu dvs. la plajă sau în localul dvs. preferat cu jacuzzi, deoarece orice, cu excepția apei de la robinet, îi va deteriora pielea de silicon. Acest lucru se poate întâmpla, de asemenea, dacă apa folosită pentru a-l curăța este excesiv de fierbinte, așa că folosiți apă caldă, dar nu clocotită, și veți fi bine.

Ce este inclus cu Lelo Enigma

Aici Lelo nu oferă nimic deosebit, deși mai mult decât ceea ce includ unii dintre concurenții lor cu produsele lor.

Astfel, împreună cu Enigma, clienții primesc un manual de instrucțiuni (care este disponibil și în format PDF pe pagina de produs a jucăriei), un cablu de încărcare, o husă din satin în care să păstreze jucăria și un card de garanție valabil un an.

Dar nu puteam să termin această parte a recenziei mele fără să menționez că, pe lângă faptul că este unul dintre cei mai apreciați producători de sextoy din prezent, sunt celebrați nu doar pentru produsele lor, ci și pentru cutiile în care le pun.

Și au distincțiile care o dovedesc, dovadă fiind faptul că Lelo a luat aurul la categoria Excelență în ambalarea produselor la premiile XBIZ Europa Awards de anul trecut - iar la ediția din acest an au primit și premiul Brandul de lux al anului.
Pregătirea Enigma pentru utilizare

Lelo recomandă utilizatorilor proaspăt scoși din cutie să încarce complet jucăria, ceea ce durează aproximativ două ore, înainte de a o încerca.

Ei sugerează, de asemenea, o aplicare generoasă a hidratantului personal Lelo de marcă Lelo, de asemenea - ceea ce este un lucru pentru care le acord felicitări sincere pentru că au menționat, deoarece, indiferent de cât de mult ar putea produce o persoană pe cont propriu, jucăriile de tip silicon tind adesea să aibă nevoie de mult mai mult decât atât pentru a evita iritațiile sau iritațiile.

Este adevărat, nu trebuie să folosiți ceea ce vinde Lelo, deoarece există multe mărci de lubrifianți pe piață care sunt formulate pentru produsele cu piele siliconată. Cu toate acestea, cum Lelo își cunoaște produsele ca nimeni altcineva, nu pot să mă gândesc la un motiv întemeiat pentru care să nu le urmați sfatul și să adăugați la comandă o sticlă sau două din crema lor hidratantă personală.

Pro:

Lelo este un producător respectat de sextoys de înaltă calitate
Design unic și elegant
Extrem de confortabil de utilizat
Două ore de încărcare pentru două ore de joacă
Tehnologia de vibrații sonice oferă o senzație foarte realistă

Contra:

Nu este ideal dacă nu vă plac jucăriile de stimulare simultană a clitorisului și a punctului G
Mare în comparație cu alte jucării care oferă aceleași senzații
Nu permite cu ușurință jocul cu penetrare ritmică

Nu ar trebui să vină ca o surpriză faptul că, după ce am fost destul de jenat de Enigma de la Lelo, ultimul meu cuvânt este unul pozitiv: dacă vă place să vă bucurați de punctul G și de clitoris, atunci nu există niciun motiv pentru care să nu vă cumpărați unul.

Ceea ce vreau să fie clar este că, deși recunosc cu rușine că am o slăbiciune serioasă pentru gadgeturile futuriste, mai ales atunci când sunt sexuale, votul meu pozitiv pentru Enigma nu are nimic... bine, bine, poate o mică parte, în legătură cu felul în care arată.

La urma urmei, la ce bun ceva - inclusiv partenerii sexuali - dacă tot ceea ce face sau fac este să arate ca atare, dar când vine vorba de performanță, ei doar stau acolo?

Desigur, Lelo Enigma este o piesă de hardware cu un stil glorios. Dar tocmai datorită hardware-ului său superb și a modului în care Lelo l-a proiectat pentru a oferi o senzație sexuală plăcută și impresionantă, se află cu adevărat în spatele recomandării mele sincere de a vă da o tură.

Și, în timp ce o faceți, zâmbiți poate un pic mai mult decât vă face de obicei excitarea dumneavoastră pentru faptul că dvs. și Enigma dvs. veți arăta extrem de fin și futurist în timp ce vă faceți plăcerea.


Pareri si comentarii

Nici o postare găsită

Adauga un review

Ultimele articole din blog Ultimele articole din blog