nJoy Pure Wand

16 Noi 2021
de catre l Laur


Trebuie să fim de acord că femeile sunt mult mai norocoase decât bărbații atunci când vine vorba de jucării sexuale.

Ele pot folosi ouă vibratoare, dildo-uri uriașe, vibratoare clitoridiene, vibratoare care imită acțiunea de împingere și multe altele.

Ori de câte ori vizităm un magazin de jucării sexuale sau un magazin online, vedem o listă nesfârșită de jucării sexuale pentru femei.

Cu toate acestea, acest lucru înseamnă, de asemenea, că aceste jucării sexuale trebuie să fie cele mai bune chiar și pentru a face o apariție în oricare dintre liste.


Gama de jucării sexuale nu atât de atrăgătoare este, de asemenea, imensă. Drept urmare, femeile optează adesea pentru jucării sexuale care sunt foarte bine recomandate de experții în domeniul sexual.

Bagheta Njoy Pure Wand

Acum, suntem pe cale să vă prezentăm una dintre cele mai recomandate jucării sexuale pentru femei!

Nu, nu este un vibrator. Multe femei cred că doar vibratoarele sunt calificate să apară în lista jucăriilor sexuale de top. Nu este în totalitate adevărat. Astăzi vom afla despre o jucărie sexuală care este pur și simplu un simplu dildo. Cu toate acestea, este capabil să înnebunească femeile.

Când am spus simplu dildo, am vorbit la propriu. Numele acestui dildo este Njoy Pure Wand și este fabricat din oțel inoxidabil pur.

Nu are crestături sau texturi fanteziste pentru a te tachina și nici nu vibrează sau se împinge după ce intră în gaura ta de dragoste. Atunci cum de a ajuns acest dildo să fie atât de mediatizat? Ei bine, a fost datorită designului său magic și a capacității sale de a atinge punctele potrivite atunci când îl introduci în interiorul cavității tale vaginale strânse.

Atingerea fină și senzația aproape rece a acestei baghete magice sunt atât de reale încât vei încerca să îl folosești în fiecare zi. În plus, este special concepută pentru a stimula punctul G. Punctul G este locul secret care vă poate face să ejaculați de mai multe ori.

·

Pret 1.499  Lei
Pret 779  Lei
Pret 729  Lei
Salvati 18%
Pret 500  Lei


Cu toate acestea, această baghetă magică poate fi folosită chiar dacă nu sunteți interesată de stimularea punctului G. Designul elegant și aspectul uimitor al acestui dildo au făcut ca acesta să fie un bun de preț pentru multe fete și femei.
Ce se află în interiorul pachetului?

Odată ce comandați Njoy Pure Wand, veți primi o cutie neagră livrată la ușa dumneavoastră. Cutia are un aspect elegant, iar exteriorul său este ușor aspru. De asemenea, este robustă, durabilă și poate fi folosită pentru a depozita dildo-ul pentru o perioadă lungă de timp.

După ce deschideți această cutie neagră, veți observa un pat de pânză mătăsoasă în interior. Aceasta este de culoare fucsia și este folosită pentru a menține strălucirea baghetei magice în timpul transportului.

Bagheta este confecționată din satin. Sub acest pat de pânză, veți găsi un bloc de spumă care se potrivește perfect formei și conturului acestei baghete pure.

Simțiți bucuria pe care o ai după ce un cadou scump ajunge la ușa ta. Bagheta pură este atât de lucioasă și elegantă încât o poți păta cu ușurință cu amprentele tale.

Puteți folosi cârpa satinată sau orice alt prosop pentru a șterge cu ușurință amprentele. Husa care este furnizată cu acest dildo facilitează transportul acestuia în călătorii și excursii. Dacă vorbiți de aspectul său, acesta arată ca o virgulă mare care este fabricată din oțel de înaltă calitate.

Vom vorbi despre celelalte trăsături atrăgătoare ale acestei baghete magice în secțiunile ulterioare, dar haideți să explorăm designul său captivant.
Design și aspect general

Cele mai multe dintre femei s-ar putea să nu fie interesate de aspectul unei jucării sexuale, cu excepția cazului în care aceasta arată la fel de bine ca Njoy Pure Wand. Nu numai că arată mai bine decât majoritatea vibratoarelor și dildo-urilor strălucitoare și ostentative, dar are și un design și un aspect general mult mai discret.

La prima vedere, oricine care nu este inițiat în materie de jucării sexuale o poate confunda cu ușurință cu un cap de duș care a fost desprins de mânerul său. Utilizarea oțelului inoxidabil și designul elegant oferă o completare perfectă pentru discreția sa.

Este lung și curbat la ambele capete. În plus, fiecare dintre capetele sale are un bulb sau un cap proeminent.

Un capăt al acestui dildo este mult mai mare decât celălalt, ceea ce îl face utilizabil de la ambele capete. Începătorii pot folosi capătul mai mic, adică cel din spate, al acestei jucării pentru a-și satisface impulsurile, în timp ce cei experimentați pot îndesa capul mai mare în ascunzătoarea lor umedă.

Designul curbat este lucrul care îl face mai special decât majoritatea dildo-urilor. Curbura asigură faptul că bulbul mai mic continuă să atingă clitorisul, în timp ce bulbul mai mare va merge și va săruta punctul G și alte puncte dulci ale păsăricii tale.

Folosirea oțelului inoxidabil de calitate medicală îl face complet sigur și rezistent la rugină. În plus, este și hipoalergenic și îl vei putea spăla destul de ușor datorită exteriorului său solid și neted.

Nu este fabricat din cauciuc sau din oricare dintre acele materiale slabe care ar suferi unele deteriorări după ce ar fi scăpat sau lovit de ceva. Este rezistentă, durabilă și poate rezista cu ușurință chiar și la temperaturi calde și reci.


Salvati 18%
Pret 500  Lei
Salvati 15%
Pret 500  Lei
Pret 489  Lei
Pret 419  Lei

Acest lucru înseamnă că poate fi folosit și de femeile cărora le place să experimenteze cu diferite temperaturi.

De exemplu, îl puteți ține într-un congelator timp de 10-15 minute pentru a experimenta fiorul unei penetrări la rece ca gheața sau îl puteți scufunda în apă caldă pentru a vă bucura de senzația unei penetrări calde.

Cu toate acestea, nu-l supraîncălziți sau nu-l congelați, deoarece vaginul dumneavoastră sensibil ar putea să nu-l poată suporta. Este cu siguranță mult mai greu decât dildo-urile convenționale, dar greutatea suplimentară se simte foarte bine atunci când se freacă de zonele erogene din interiorul cavității vaginale.

Această baghetă este complet fără motor și, prin urmare, este și rezistentă la apă.

Njoy Pure Wand de la Njoy cântărește în jur de 680g și ridicarea acestuia ar putea face ca doamnele să se simtă ca și cum ar ridica o halteră ușoară. De asemenea, are o lungime de 8 inci, ceea ce o face ideală pentru doamnele cărora le place penetrarea profundă.

Dacă luăm în considerare curbura și folosim o bandă de măsurat pentru a-i număra lungimea, aceasta va măsura până la 10 inci. Cu toate acestea, acești 5 cm în plus nu sunt de mare folos din cauza designului său curbat.

Capul mai mic al acestui dildo are o rază de jumătate de inch și o circumferință de 3 inch, în timp ce capul mai mare are o rază de 0,75 inch și o circumferință de 5 inch.

Mânerul care leagă aceste două capete (bulbi) devine mai subțire la capătul mai mic și se mărește pe măsură ce se apropie de capătul mai mare. Atât bărbații, cât și femeile îl pot folosi și pentru inserția anală.

În plus, este ideal atât pentru masturbarea solo, cât și pentru sesiunile de amor între parteneri de orientări sexuale diferite. Designul excepțional al acestei jucării sexuale vă va hipnotiza și, prin atingerea unor puncte unice, vă va oferi o experiență unică în fiecare dintre ocazii.

Cum se utilizează?

Cele mai multe dintre dildo-uri sunt concepute pentru o penetrare și o îndepărtare ușoară. Trebuie doar să vă lubrifiați interiorul și dildo-ul cu puțin lubrifiant și sunteți gata de plecare.

Cu toate acestea, designul special curbat al Njoy Pure Wand necesită ceva mai mult efort și precauție în timpul penetrării.

Începătorii vor avea nevoie de mai mult timp pentru a stăpâni arta de a-l folosi, în timp ce chiar și utilizatorii experimentați ar putea avea nevoie de câteva sesiuni pentru a începe să îl simtă complet.

Cel mai bun mod de utilizare a acestui dildo ar fi să-l pătrunzi încet în interiorul vaginului și să-l faci să atingă corect fiecare dintre umflături și crăpături.

Suprafața sa netedă vă asigură că nu veți avea nevoie de prea multă lubrifiere pentru a-l glisa în interior.

Cu toate acestea, îți recomandăm să folosești puțin lubrifiant, deoarece vaginul tău ar putea fi uscat din interior. Puteți aplica orice lubrifiant pe această baghetă magică, deoarece este compatibilă cu toate tipurile de lubrifianți.

Majoritatea jucăriilor sexuale sunt alcătuite din silicon și, prin urmare, nu pot fi folosite cu lubrifianți pe bază de silicon. Pe de altă parte, lubrifianții pe bază de apă nu sunt atât de lipicioși și își pierd rapid textura.

Nu va trebui să vă gândiți la niciuna dintre aceste probleme în timp ce folosiți Njoy Pure Wand, deoarece merge perfect atât cu lubrifianții pe bază de apă, cât și cu cei pe bază de silicon.

Înainte de a introduce această jucărie în păsărica ta, poți face un duș fierbinte sau o baie caldă doar pentru a te asigura că organismul tău răspunde bine la diferitele tipuri de senzații. De asemenea, puteți folosi lumini slabe și muzică ușoară pentru a vă condimenta starea de spirit.

Poartă lenjerie sexy și pulverizează niște odorizant de cameră pentru a face ambianța romantică. De asemenea, nu uitați să încuiați clanța ușii, deoarece s-ar putea să aveți nevoie de intimitate și liniște deplină în timp ce folosiți această jucărie sexuală magică.

Închiderea ușii este necesară pentru a înăbuși gemetele și strigătele. Această jucărie sexuală este concepută în special pentru a oferi orgasme multiple prin stimulare internă.

Cu toate acestea, nu înseamnă că becurile nu vă pot mulțumi clitorisul. Acesta își face simțită prezența, dar cea mai mare parte a muncii este făcută de capătul care intră în gaura ta de dragoste. Njoy Pure Wand de la Njoy a fost motivul pentru care mai multe femei au avut primul orgasm vaginal.

Știm că majoritatea femeilor nu pot ajunge la orgasm până când nu-și ating și nu-și tachinează clitorisul. A tachina clitorisul nu este rău, dar îndepărtează adevărata plăcere care poate fi obținută prin stimularea părților interne, cum ar fi punctul G.

Njoy Pure Wand readuce în tendințe metoda tradițională de utilizare a dildourilor și te lasă vrăjită de atingerea și senzațiile sale magice.

După ce ați terminat cu toate pregătirile, introduceți dildo-ul încet în păsărica dvs. Penetrarea inițială trebuie să fie cea mai lentă, mai ales dacă introduci mai întâi bulbul mai mare.

De asemenea, poți experimenta cu penetrarea în diferite poziții pentru a vedea care ți se potrivește cel mai bine.

Cea mai bună poziție ar fi să stai întinsă pe spate și apoi să-ți depărtezi picioarele suficient de mult pentru a acomoda bagheta pură. După aceea, puteți să vă îndoiți genunchii în sus până când vă ating fundul.

Pe măsură ce becul mai mare intră cu câțiva centimetri în interior, veți începe să simțiți senzațiile de furnicături create de suprafața sa netedă. Poți fie să îngheți vibratorul, fie să folosești apă caldă pentru a-l încălzi, dacă ești interesată de jocul cu temperatura.

Cu toate acestea, nu este deloc necesar, deoarece vibratorul în sine este capabil să creeze senzații dulci care călătoresc de la gaura iubirii la diferite zone sensibile ale corpului tău.

De asemenea, bulbul mai mare trebuie să fie orientat spre stomacul tău dacă vrei să-ți stimulezi punctul G. Ambele capete pot stimula perfect punctul G, dar bulbul mai mare creează o presiune mai mare și te poate face să te stropești în câteva minute.

Capătul mai mic poate fi folosit pentru stimularea punctelor mai mici. În plus, poate fi folosit și pentru a vă tachina punctul G, deoarece s-ar putea să aveți nevoie de câteva încercări pentru a-l face să îl atingă, mai ales dacă îl folosiți pentru prima dată.

Odată ce bagheta atinge punctul G, puteți răsuci vibratorul pentru a face ca valuri de senzații dulci să vă străbată tot corpul. De asemenea, poți folosi mișcarea de împingere pentru a continua să îl stimulezi după un interval de câteva secunde.

Dacă îl folosești împreună cu partenerul tău, îl poți ruga să evite să-ți atingă sau să-ți lingă clitorisul, deoarece acest lucru ți-ar putea distrage atenția de la orgasmul vaginal. Chiar și bărbații pot folosi această baghetă pentru a-și masa prostata sau își pot pune partenera să o facă pentru ei.

Bulbul mai mic poate fi introdus în anus pentru a înfige și stimula prostata bărbaților. Chiar și femeile pot introduce bulbul mai mic în interiorul ușii din spate, mai ales dacă intenționează să îl folosească cu soțul sau iubitul lor.

Se recomandă întotdeauna să aveți lângă dumneavoastră câteva prosoape de șters în timp ce folosiți Njoy Pure Wand. Asta pentru că cel mai probabil veți stropi sau cel puțin veți avea un orgasm țâșnitor care ar face lucrurile destul de murdare.

Acest dildo poate fi folosit și în dușuri și căzi de baie, deoarece este complet rezistent la apă. De asemenea, nu uitați să ștergeți dildo-ul cu grijă cu săpun și apă caldă după utilizare.

Poți chiar să scufunzi Njoy Pure Wand într-o cadă cu apă fierbinte, dar nu-l ține acolo prea mult timp, deoarece i-ar putea afecta luciul și finisajul natural.
Câteva sfaturi pentru cei care plănuiesc să folosească această jucărie sexuală uimitoare

Deoarece este fabricată din oțel inoxidabil de calitate superioară, poate suporta atât temperaturi reci, cât și calde.

Atunci când îl încălziți cu apă caldă, rămâne fierbinte pentru o perioadă de timp. De asemenea, bagheta pură mai caldă facilitează penetrarea, deoarece creează senzații plăcute și calde.

Tensiunea și surpriza inițială pe care o simțiți după ce becul este introdus se reduce la minimum dacă bagheta este caldă.

Cu toate acestea, bagheta caldă stimulează întreaga cavitate vaginală făcându-o mai receptivă și mai sensibilă la atingeri îndemânatice. Pe de altă parte, o baghetă rece este ideală pentru femeile care doresc să fie tachinate în timp ce bila își face drum până la punctul G.

Penetrarea este mult mai puternică și mai intensă atunci când folosești o baghetă rece. Aceasta introduce un element de surpriză în proces și stimulează utilizatorul la un cu totul alt nivel.

Bărbații și femeile care doresc să o folosească pentru jocul anal pot introduce bulbul mai mic în cavitatea lor anală. Acesta nu creează niciun disconfort sau durere.

Bărbații și femeile care au experiență în penetrarea anală pot introduce bulbul mai mare în posteriorul lor.

Bulbul mai mare oferă o experiență mai completă și generează o stimulare puternică, în timp ce bulbul mai mic este mai potrivit pentru cei care doresc să se bucure de mișcarea de împingere în ușa lor din spate.

Persoanele care iubesc jocul anal pot folosi diferite trucuri pentru a se mulțumi pe ei înșiși sau pe partenerii lor.

De exemplu, ei pot atinge alternativ prostata sau rectul pentru a introduce elementul de imprevizibilitate în timp ce îl folosesc cu partenerul lor.

De asemenea, ei pot aplica sau diminua presiunea alternativ pentru a tachina diferitele zone erogene din interiorul rectului.

Nu prindeți prea strâns celălalt capăt al acestui dildo, deoarece poate reduce magia atingerilor îndemânatice.

Curățați-l bine după fiecare utilizare. Folosiți săpun și apă caldă pentru a-l curăța. Uscați-l complet cu un prosop moale și uscat după ce l-ați curățat complet.

Evitați să-l atingeți cu obiecte ascuțite și abrazive, deoarece i-ar putea strica finisajul neted și luciul.

Avantaje

Comentariile pozitive ale acestei baghete magice pure sunt peste tot pe internet. Cele mai multe dintre utilizatoare au împărtășit experiențe minunate ale primului orgasm vaginal pe care l-au avut cu ajutorul acestui dildo uimitor.

Acest lucru ne spune că atât bărbații, cât și femeile s-au bucurat de sesiuni de penetrare excelente cu această jucărie sexuală. Acest lucru subliniază, de asemenea, eficiența sa și îi face pe cumpărători să-l prefere în locul altor jucării sexuale.

Se simte divin cu becul său atingând punctul G. Nu numai atât, dar poate crea și senzații prin frecarea de acele puncte pe care poate nu le-ai mai simțit niciodată.

Producătorul acestei jucării a oferit o garanție de un an. Cu toate acestea, suntem asigurați că va dura mult mai mult, deoarece este aproape incasabilă.

Bagheta pură este concepută pentru a tachina și stimula atât punctul G, cât și punctul P. Pe lângă faptul că îl puteți folosi ca un dildo, îl puteți folosi și ca un aparat de masaj al prostatei pentru partenerul dvs. masculin.

Este confecționat dintr-un material neporos. Ca urmare, nu există nicio șansă de formare de bacterii sau germeni după utilizare.

Greutatea și designul curbat al acestei jucării o fac perfectă pentru a oferi o stimulare intensă utilizatorilor.

Designul său este de așa natură încât poate fi folosit atât de începători, cât și de utilizatori experimentați.


Dezavantaje

Este putin cam scump.

Bagheta nu vibrează și nu împinge și nici nu este capabil să facă toate trucurile sofisticate pentru care sunt cunoscute vibratoarele.

Femeile care au experimentat cu diferite tipuri de dildo-uri ar putea să le placă la început, dar sentimentul dispare repede pe măsură ce încep să îl folosească frecvent. Prin urmare, am spune că este mai potrivit pentru începători.

Deși este un pic cam scump, Njoy Pure Wand își justifică pe deplin costul, mai ales dacă preferați să aveți în arsenal jucării sexuale de înaltă calitate. Prin urmare, îl recomandăm atât cititorilor noștri bărbați, cât și femeilor.

Comandă astăzi acest dildo uimitor și explorează cum e să ai o sculă musculoasă și tare în tine!

Pareri si comentarii

Nici o postare găsită

Adauga un review

Ultimele articole din blog Ultimele articole din blog