Atentie Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Continuarea navigatiei presupune acceptul folosirii cookie-urilor!
OK

Un scurt istoric despre Kama Sutra

22 Mai 2019
de catre

Secretele erotice pe care le gasesti in Kama Sutra sunt practicate pe tot globul. Toti au auzit pana acum despre Kama Sutra si, mai mult, ca aceasta este considerata o carte mitica pentru erotism. Se spune ca in secolul XXI - nu exista niciun om care sa nu fi practicat cel putin cinci pozitii descrise si enumerate in aceasta carte. Insa cei mai multi uita, nu stiu sau au tendinta de a trece cu vederea faptul ca aceasta carte nu este un prospect pentru sex.


Ce este Kama Sutra?

Aceasta a aparut in Benares undeva intre secolele I si IV dupa Hristos - atunci cand Shari Vātsyāyana a decis sa faca un aflabet al sexului. Acest mare intelept a insiruit in paginile cartii tot ceea ce vedea sau practica impreuna cu toti compatriotii sai si tot ce ar fi putut fi identificat cu sexul. Asa a aparut ghidul in detaliu al sexului denumit si Kama Sutra. Aceasta carte de origine indiana a fost destinata curtezanelor si aristocratilor. Tratatul tradus in limbile europene in secolul XIX cuprinde de fapt, in conformitate cu specialistii, sfaturi pentru o viata de cuplu armonioasa.

In Kama Sutra nu exista limite

Acest termen vine din sanscrita unde Kama inseamna zeul iubirii carnale pe cand Sutra se poate traduce prin aforisme. Textul este de fapt o veche scriere indiana care a fost considerata de modernitate cea mai complexa si mai ampla lucrare despre sex din istoria literaturii scrise in limba sanscrita.

Cartea este vazuta drept o filosofie a vietii la modul general care incearca sa stabileasca un echilibru intre trup si spirit si este redata astfel de catre conceptia veche hindusa. Aceasta carte a fost asociata si cu tratatele de sexologie care au la baza aceleasi concepte relevante provenite din timpuri stravechi. Chiar daca acest lucru suna foarte dezamagitor pentru cei mai multi dintre noi, specialistii care vor sa explice adevaratul inteles al acestei carti subliniaza faptul ca de fapt Kama Sutra este despre pasiune. Intreaga lucrare este un tratat pe care toti oamenii l-au asimilat usor, chiar daca in esenta este ceva mult mai complex. Kama Sutra prezinta o viziune controversata despre senzualitate fara limite si se bazeaza pe demonstratia ca sexul este una din cele mai complexe si mai rafinate arte.

Cu Kama Sutra pe culmile erotismului

Fiind formata din doar 7 capitole, carte abordeaza diverse pozitii sexuale doar in prima parte, contrar a tot ceea ce se crede in general. Ceea ce oamenii refuza sa vada este faptul ca aceasta opera este primul manual de sex al lumii si nu este despre cum ai putea deveni contorsionist atunci cand faci sex, ci despre cum sa duci totul intr-o zona cat mai erotica. Aceasta este parerea generala a cercetatorilor indieni. In toate celelalte sase capitole se vorbeste despre excitatie, casatorie, dorinte, precum si despre raporturile dintre femei si barbati. Textul este despre dimensiunea organelor sexuale, fantezii, orgasm si relatii sexuale la modul general.

Fiecare aspect care vizeaza problemele sexuale este tratat in aceasta carte intr-un mod liber si lipsit de orice fel de prejudecati. De asemenea, cartea aceasta explica si faptul ca barbatii nu ar trebui sa se multumeasca doar cu actul sexual in sine si ar trebui sa stapaneasca si arta atingerilor, arta sarutului si chiar a zgarieturilor si a muscaturilor.


Kama Sutra te ajuta sa ajungi la orgasm fara efort

In prezent, ideea de Kama Sutra este asociata cu pozitiile sexuale. Acest lucru este doar partial corect subliniaza expertii din occident, și in special cei din India. De fapt, la origine, sunt peste 20 de pozitii care au fost ilustrate cu desene specifice, prezentate in primul capitol al cartii. Unele dintre ele nu sunt greu de executat si chiar au devenit clasice. Vorbim despre pozitiile cum ar fi misionarul, andromaca, ogarul, 69, lingurita si altele. Unele dintre ele insa sunt ceva mai acrobatice. Sunt cateva pozitii in care ai putea incerca sa faci sex si vei ajunge la orgasm rapid. Acestea sunt pozitii comode care te ajuta sa te relaxezi si sa obtii foarte repede un orgasm impresionant. Un astfel de exemplu este elefantul. Chiar daca la baza are metoda de imperechere a elefantilor, asa cum si numele o sugereaza, pozitia este una destul de gratioasa.

Kama Sutra este un atlas pentru orgasmul feminin

Sunt mai multi cercetatori din India care au studiat opera fara sa o rupa de celelalte elemente specifice vietii. Dharma inseamna tot ce tine de obligatiile etice sau religioase. Artha este despre castigurile materiale. Chiar daca colonistii englezi erau puritani, majoritatea indienilor considera inca aceasta opera ca fiind una sfanta. In trecut, femeile experimentate transmiteau continutul acestei carti spre cele tinere. In plus, femeile trebuiau sa fie pricepute si la alte 64 de lucruri. Era vorba despre mai multe tipuri de arta cum ar fi arhitectura, machiajul, scrima, vrajitoria, ghicitul sau tamplaria si lista este desigur mai lunga. Autorii indieni pictau un atlas pentru orgasmul feminin cartografiind toate zonele sale erogene si definind menstruatia. Acesta este considerat un fapt iesit din comun insa foarte util pentru evolutia generala a stiintei. India este cea mai bogata cand vine vorba despre traditie erotica practicata la rang de arta si Kama Sutra este cel mai bun exemplu in sensul acesta.


Pareri si comentarii

Nici o postare găsită

Postare noua

Ultimele articole din blog Ultimele articole din blog